Werkend Fit

Hoe houd je het lichaam fit

   sep 05

Aanbiedingen sauna

download

 

 

 

 

Elke sauna probeert gasten te werven door middel van acties en aanbiedingen. Zo kun je regelmatig gebruik maken van zogenaamde zegeltjesacties. Hierbij moet je bijvoorbeeld een zegeltje uit een leeg pak yoghurt knippen. Dit zegeltje plak je vervolgens op een kaart en als je kaart dan vol is, kun je online een tweede arrangement voor de halve prijs aanvragen. Vaak zitten er allerlei voorwaarden verbonden aan dergelijke spaaracties en ze zijn ook niet bepaald handig. De zegeltjes raken los of je vergeet er een uit te knippen. Bovendien kost het veel moeite en geld om uiteindelijk een half sauna arrangement cadeau te krijgen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Zonder sparen gebruik maken van de beste sauna aanbiedingen

Ook zonder zegeltjes, plakboekjes en prijsvragen is het mogelijk om te profiteren van sauna aanbiedingen. Via onze website maak je eenvoudig gebruik van passende arrangementen in een sauna naar jouw keuze. Wil je bijvoorbeeld naar een sauna met badkledingdag, dan zie je meteen op welke dagen dit nog mogelijk is. Dit scheelt een hoop telefoontjes en e-mails naar de sauna om te vragen of de badkledingdag nog niet volgeboekt zit. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je bij een onbekende sauna terecht komt waar niets aan je verwachtingen voldoet. Je vindt hier voornamelijk sauna’s met grote bekendheid. Denk hierbij aan Elysium, Zwaluwhoeve en Thermae2000. Daarnaast vindt je op deze website een uitgebreide beschrijving per sauna. Daarbij kun je denken aan algemene informatie, uitleg over de behandelingen, opgietingen en andere saunarituelen.

Je kunt jouw dagje sauna meteen online bij ons boeken. Ook de extra arrangementen zoals een facial of een heerlijke sportmassage zijn meteen online bij te boeken. Zo ben je verzekerd van een compleet dagje sauna zonder stress vooraf.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.