Werkend Fit

Hoe houd je het lichaam fit

   aug 26

Alledaagse zorghulpmiddelen

Je zult een moeilijke periode doormaken als je niet alles meer zelfstandig kunt uitvoeren. Je vindt het lastig om de zorg uit handen te moeten geven. Je wilt immers zoveel mogelijk zelf blijven doen. Gelukkig kan dat met zorghulpmiddelen op maat. Daardoor kun je namelijk weer veel zelf doen, alleen en soms met een beetje hulp van anderen. Je wilt niet dat anderen voor je gaan sjouwen of je helpen met douchen. Maar je wilt wel thuis blijven wonen. Hoe los je dat op?

Zorghulpmiddelen ADL

Er zijn diverse zorghulpmiddelen ADL ,die je kunt bestellen als dat nodig is. Je kunt daarbij denken aan ETAC grijpers, hulpmiddelen om het eten en drinken gemakkelijker te maken of hulpmiddelen voor de persoonlijke verzorging. Het zou zomaar kunnen dat je tijdelijk met een arm in het gips moet. Hoe ga je dan eten en drinken? Hoe kun je dan je eten klaar maken? Dankzij de keukenhulpmiddelen kun je veel zelf blijven doen als je voor de zorghulpmiddelen kiest.

Iedere dag hulp van de zorghulpmiddelen

Wat een uitvinding, die zorghulpmiddelen. Als iemand zichzelf niet kan douchen komt er hulp. Er zijn vaak twee personen nodig, maar het kan veel gemakkelijker. Een douchestoel is daarvoor zeer geschikt en het is voor niemand meer zwaar. Met de alledaagse zorghulpmiddelen wordt het leven een stuk gemakkelijker zowel voor degene die zorg nodig heeft als ook voor de zorgverlener.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.