Werkend Fit

Hoe houd je het lichaam fit

   apr 10

Voetbalkampen

Tegenwoordig kun je er als eerste elftal van een amateurclub niet meer omheen, je gaat als selectie elftal met z’n alle op trainingskamp. Er zijn natuurlijk meerdere voetbalkampen waaruit gekozen kan worden en al deze verschillende voetbalkampen brengen andere kosten met zich mee. Hier komen we later in dit artikel nog op terug. Of je nou als selectie elftal hier aan mee moet doen ligt uiteraard geheel aan de club. Het kan veel voordelen met zich mee brengen. Het is goed voor de teambuilding, je creëert dus een goede sfeer en je leert elkaar als team beter kennen, wat vooral positief kan zijn aan het begin van het seizoen. Daarnaast kun je ook voetbaltechnisch op elkaar in spelen. Zo is het dus niet alleen goed voor de sfeer maar ook wel degelijk voor het spel.

Soorten voetbalkampen

Er zijn ontzettend veel verschillende voetbalkampen waaruit gekozen kan worden. Je kunt er als team voor kiezen om in eigen land te blijven en voor een kamp te kiezen dichtbij huis. In Nederland zijn er genoeg opties waaruit gekozen kan worden. Het voordeel hiervan is dat iedereen met eigen vervoer hierheen kan en daarnaast is het een stuk goedkoper dan voetbalkampen in het buitenland. Het voordeel van een kamp in het buitenland is dat het hier meestal toch een stuk beter weer is. Zo is de kans op regen minder en kun je als team goed buiten trainen.

Kosten

De kosten voor voetbalkampen kunnen erg uiteen lopen. Zoals hierboven al genoemd ligt het er dus aan of je in Nederland of in het buiteland op trainingskamp gaat. Dit verschilt enorm in prijs. Daarnaast ligt het ook aan de duur van een trainingskamp. De meeste teams gaan 3 tot 4 dagen, dit is het gemiddelde. Mocht je als team langer willen gaan, zal dit uiteraard ook weer meer gaan kosten.


   feb 04

Ik wil starten met fitness, maar waar moet ik beginnen?

Bijna iedereen is tegenwoordig bezig met meer bewegen. Veel mensen hebben goede voornemens, maar desondanks is het lastig om goed te beginnen, zodat de doelen die worden gesteld ook daadwerkelijk behaald worden. Een veel voorkomende vraag is bij veel mensen dan ook: hoe start ik goed met fitness en hoe houd ik dit vol? In dit artikel geven we je meer informatie over hoe jij fitness vol kunt houden, zonder dat je door iemand anders gemotiveerd moet worden. Benieuwd hoe dit kan? Lees dan snel verder!

Stel doelen, reële doelen!

Begin met doelen stellen! Als je doelen stelt, werk je ergens naartoe. Vaak werkt dit voor veel mensen motiverend. Je bent immers ergens aan begonnen, het zou zonde zijn als je dit niet afmaakt. Probeer dit dan ook in je achterhoofd te houden als je start met fitness! Daarnaast is het aan te raden om niet al te groots te beginnen. Stel reële doelen, die je ook daadwerkelijk kunt behalen. Wanneer je dit niet doet, is de kans groot dat je moed snel opgeeft. Daarbij is het vaak vele malen leuker om met meerdere mensen te sporten. Je kan elkaar dan scherp houden, daarnaast kan er ook een competitief gevoel ontstaan waardoor het nog eenvoudiger wordt om fitness vol te houden.

Voldoet de sportschool aan jouw wensen?

Als je fitness vol wilt houden, is het belangrijk dat je bij de juiste sportschool gaat sporten. Als deze sportschool voldoet aan jouw wensen, is het leuker om te gaan sporten dan wanneer je dit gaat doen bij een sportschool waar je met tegenzin naartoe gaat. Daarom is het verstandig om bijvoorbeeld een proefles te volgen voordat je start met fitness. Je weet dan zeker of je fitness leuk vind! Wij wensen je veel succes met trainen!


   sep 05

Aanbiedingen sauna

download

 

 

 

 

Elke sauna probeert gasten te werven door middel van acties en aanbiedingen. Zo kun je regelmatig gebruik maken van zogenaamde zegeltjesacties. Hierbij moet je bijvoorbeeld een zegeltje uit een leeg pak yoghurt knippen. Dit zegeltje plak je vervolgens op een kaart en als je kaart dan vol is, kun je online een tweede arrangement voor de halve prijs aanvragen. Vaak zitten er allerlei voorwaarden verbonden aan dergelijke spaaracties en ze zijn ook niet bepaald handig. De zegeltjes raken los of je vergeet er een uit te knippen. Bovendien kost het veel moeite en geld om uiteindelijk een half sauna arrangement cadeau te krijgen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Zonder sparen gebruik maken van de beste sauna aanbiedingen

Ook zonder zegeltjes, plakboekjes en prijsvragen is het mogelijk om te profiteren van sauna aanbiedingen. Via onze website maak je eenvoudig gebruik van passende arrangementen in een sauna naar jouw keuze. Wil je bijvoorbeeld naar een sauna met badkledingdag, dan zie je meteen op welke dagen dit nog mogelijk is. Dit scheelt een hoop telefoontjes en e-mails naar de sauna om te vragen of de badkledingdag nog niet volgeboekt zit. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je bij een onbekende sauna terecht komt waar niets aan je verwachtingen voldoet. Je vindt hier voornamelijk sauna’s met grote bekendheid. Denk hierbij aan Elysium, Zwaluwhoeve en Thermae2000. Daarnaast vindt je op deze website een uitgebreide beschrijving per sauna. Daarbij kun je denken aan algemene informatie, uitleg over de behandelingen, opgietingen en andere saunarituelen.

Je kunt jouw dagje sauna meteen online bij ons boeken. Ook de extra arrangementen zoals een facial of een heerlijke sportmassage zijn meteen online bij te boeken. Zo ben je verzekerd van een compleet dagje sauna zonder stress vooraf.


   mrt 14

Werken en eten

Als je naar je werk gaat, dan heb je vaak haast. Je denkt misschien wel ik eet onderweg wel. Maar wat gebeurt er dan? Iedere keer grijp je weer naar die ongezonde snacks! Het is daarom goed om met je bedrijf te kijken wat je er aan kunt doen zodat je medewerkers gezond eten. Wist je dat de nieuwe wet WIA de werkgever verantwoordelijk houdt voor de gezondheid van zijn personeel? Dit heeft er mee te maken dat een hoog ziekteverzuim voor hoge kosten zorgt en het heeft een negatief effect op het arbeidsrendement. Daar moest wat mee gedaan worden en daarom zijn gezonde recepten van groot belang en zeker bij een bedrijf. Veel mensen zijn de hele dag op kantoor en willen tussen de middag eten en misschien moeten ze in de avonduren langer doorwerken. Een bedrijf kan daar heel goed op inspelen door gezonde maaltijden aan te bieden. Voeding is van groot belang bij het opbouwen van spiermassa en vetverbranding, maar ook op het werk is je gezondheid van groot belang.

 

Goede balans vinden

Het zoeken naar de juiste balans is van groot belang op het werk. Langer doorwerken betekent ook later naar huis en misschien wel in de file, of juist op kantoor blijven eten en dan later naar huis. In ieder geval zal er gegeten moeten worden en dan zijn de gezonde recepten van groot belang. Het promoten van gezond eten is ook belangrijk en daar kan een bedrijf zelf ook een grote rol in spelen. Als je echt wil kijken naar wat je medewerkers graag willen, dan kun je zelfs vragen welke gezonde producten zij lekker vinden en daar op inspelen.


   jan 29

Schoonheidsbehandeling

Heb je zin om even volledig te ontspannen? Kies dan nu voor een fijne schoonheidsbehandeling bij de schoonheidssalon Uden. Hier weten ze precies wat je huid nodig heeft en daar kun je even lekker door ontspannen. Na de behandeling zie je er weer stralend uit en zo voel je je ook. Gun jezelf eens in de zoveel tijd een fijne behandeling, waar je energie van krijgt en er weer tegenaan kunt. Het is fijn om te genieten van dit mooie moment, veel mensen kijken er dan ook echt naar uit wanneer het zover is. Plan dan ook meteen een nieuwe behandeling in, dan heb jij ook een fijn moment om weer naar uit te kijken. Het belangrijkste is dat je gaat ontdekken wat je huid nodig heeft en dat je daar wat aan laat doen.

Genieten en ontspannen

Genieten en ontspannen staat centraal bij de schoonheidssalon Uden. Veel mensen zijn je al voor gegaan en zij vinden het heerlijk om te mogen genieten van deze momenten. Het zijn behandelingen waardoor de huid weer gaat stralen en waardoor je je veel beter gaat voelen. Wacht daarom niet met het maken van een afspraak, maar zorg dat je er op tijd bij bent. Als je wat aan je huid voelt of hij is erg droog, dan kun je nu de schoonheidssalon Uden bellen en bekijken wat zij voor je kunnen doen. Een fijne schoonheidsbehandeling zal wonderen doen. Leef daarom naar dit mooie moment toe en laat je maar eens verwennen door de schoonheidsspecialiste. Een lekker verwendagje kun je er ook van maken, een dag om naar uit te kijken in ieder geval!


   okt 01

Fit aan het werk

Dag in dag uit druk in de weer op het werk. Soms kan het zijn dat je daardoor lichamelijke klachten krijgt. Als je de hele dag een bepaalde houding aanneemt, kan dat zorgen voor nekklachten. Ook kan het zijn dat je teveel en in een verkeerde houding zit en daardoor rugklachten krijgt. De fysiotherapie praktijk Amstelveen kan je dan helpen. Ga eens na waar je dagelijkse werkzaamheden uit bestaan, moet je veel staan? Doe je zittend werk? Het kan zijn dat er meer afwisseling nodig is.

Nog fitter aan het werk

Je wil de dag ook fit beginnen? Blijf dan niet met lichamelijke klachten rondlopen maar benader de fysiotherapie praktijk Amstelveen. Zorg dat alle lichaamsdelen genoeg beweging krijgen en niet vast gaan zitten. Iedere dag weer fit aan het werk, begin de dag met een wandeling en maak je spieren los. Maar een goede werkhouding speelt hierin ook een grote rol. Een kantoorbaan kan leuk zijn, maar dan moet je wel een goede bureaustoel en een goed bureau hebben. Denk aan je lichaam en houd je lichaam en geest gezond. Bij vragen of bij klachten kun je altijd de fysiotherapeut raadplegen en bekijken wat zij of hij voor je kan betekenen. Een paar tips of oefeningen en je kunt er vaak weer tegenaan.


   sep 30

Fitness is goed voor je conditie

Wil je graag fitnessen? Dan kun je nu kiezen voor een sport- en lifecoachcentrum. Hier wordt namelijk Fit Earth aangeboden op een plek om aandacht te geven aan je mind, body en soul. Daarbij krijg je hulp om de balans te vinden door je lichaam in beweging en je hoofd tot rust te brengen. Je krijgt hierbij ook veel persoonlijke aandacht en alles wordt uitgevoerd in een prettige sfeer. Mensen worden veel gelukkiger en daar kun jij dus ook gebruik van maken. Merk je dat je de laatste tijd wat minder conditie hebt en wil je hier graag aan werken? Fitness is een goede keuze en daar ga je zeker je voordeel mee doen!

Kies voor fitness

Sporten is vaak erg leuk, maar de vraag is waar heb je zin in? Je kunt denken aan een buitensport of een teamsport, maar het kan zijn dat je wat zoekt waar je je hele lichaam mee kunt trainen. Fitness is dan een goede keuze en daar kun je nu voor terecht in je eigen woonplaats. Fitness wordt op veel plaatsen aangeboden, ontdek daarom ook wat de voordelen zijn en hoe snel je je conditie op kunt bouwen met deze bezigheid. Je hebt het grotendeels zelf in de hand, reken er maar op dat je er veel conditie voor terug gaat krijgen en zeker ook belangrijk dat je er plezier aan beleeft.


   aug 26

Alledaagse zorghulpmiddelen

Je zult een moeilijke periode doormaken als je niet alles meer zelfstandig kunt uitvoeren. Je vindt het lastig om de zorg uit handen te moeten geven. Je wilt immers zoveel mogelijk zelf blijven doen. Gelukkig kan dat met zorghulpmiddelen op maat. Daardoor kun je namelijk weer veel zelf doen, alleen en soms met een beetje hulp van anderen. Je wilt niet dat anderen voor je gaan sjouwen of je helpen met douchen. Maar je wilt wel thuis blijven wonen. Hoe los je dat op?

Zorghulpmiddelen ADL

Er zijn diverse zorghulpmiddelen ADL ,die je kunt bestellen als dat nodig is. Je kunt daarbij denken aan ETAC grijpers, hulpmiddelen om het eten en drinken gemakkelijker te maken of hulpmiddelen voor de persoonlijke verzorging. Het zou zomaar kunnen dat je tijdelijk met een arm in het gips moet. Hoe ga je dan eten en drinken? Hoe kun je dan je eten klaar maken? Dankzij de keukenhulpmiddelen kun je veel zelf blijven doen als je voor de zorghulpmiddelen kiest.

Iedere dag hulp van de zorghulpmiddelen

Wat een uitvinding, die zorghulpmiddelen. Als iemand zichzelf niet kan douchen komt er hulp. Er zijn vaak twee personen nodig, maar het kan veel gemakkelijker. Een douchestoel is daarvoor zeer geschikt en het is voor niemand meer zwaar. Met de alledaagse zorghulpmiddelen wordt het leven een stuk gemakkelijker zowel voor degene die zorg nodig heeft als ook voor de zorgverlener.


   aug 25

Wat zijn de symptomen van hyperventilatie?

Ik, van Werkend Fit, leg er liever niet de nadruk op. Maar toch is het een realiteit waar we helaas niet omheen kunnen: ziekte van collega’s. En met ziekte bedoel ik in dit geval niet je directe collega die vanwege de griep een klein weekje geveld is en op bed ligt. Nee, met ziekte bedoel ik in dit geval een serieuze ziekte. Bijvoorbeeld een collega die chronisch ziek is. Of een collega die last heeft van aanvallen van hyperventilatie. Over die laatste groep collega’s gaan we het hebben. Ik hoop natuurlijk dat je het nooit mee zult maken, maar je zult maar net zien dat je een collega hebt die er last van heeft. Dan is het handig dat we in deze blog onder andere antwoord geven op de vraag: wat zijn de symptomen van hyperventilatie?

Wat zijn de symptomen van hyperventilatie?

Om die vraag (wat zijn de symptomen van hyperventilatie?) dan maar gelijk te beantwoorden: de symptomen van dit vervelende verschijnsel lopen nogal uiteen. Het meest bekend is natuurlijk de man of vrouw die door hyperventilatie ademtekort heeft. De ademhaling van die persoon is dan zo danig uit ritme, dat het amper meer mogelijk is om goed en rustig adem te halen. Om die ademhaling weer normaal te krijgen, worden wel eens broodzakjes gebruikt. Door te ademen in deze zakjes, komt de verhouding koolstofdioxide en zuurstof ook weer in orde.

Andere symptomen

Andere symptomen die te maken hebben met hyperventilatie zijn dat iemand plotseling heel erg licht in zijn of haar hoofd wordt. Dit komt natuurlijk weer voort uit het feit dat de ademhaling (en dus het zuurstofgehalte in de luchtwegen) niet goed op orde is. Ook dat heeft weer te maken met die verhouding tussen zuurstof en koolstofdioxide. Daarnaast is een hevige hoofdpijn ook een verschijnsel dat vaak om de hoek komt kijken bij mensen die last hebben van hyperventilatie.


   aug 13

Goedkope parfum? Het kan

U kent Werkend Fit inmiddels wel als het platform waar alles rond werk en health besproken wordt. Soms maken we kleine uitstapjes, zoals vandaag. We gaan het namelijk hebben over luchtjes en parfum. Want als één ding belangrijk is in het zakenwereldje, is het dat je er verzorgd uit moet zien. Het is dus ook belangrijk dat je geen vieze lichaamsgeuren om je heen hebt hangen. En dus is het aan te raden om een beroep te doen op een flesje parfum.

Alle merken

Of het nu een flesje Coco Chanel, Hugo Boss, Diesel of Armani betreft: het is gewoon goed om bepaalde luchten te ‘bedekken’. Het merk is dus eigenlijk niet van belang. Met het woord merk zeg ik natuurlijk wel direct ‘duur’. Want zoals u wellicht wel weet wordt er altijd een bepaalde prijs gevraagd van iets waar een merkje op zit. Dat geldt voor de kleding van de bovenstaande merken, maar net zo goed voor de flesjes met parfum. Ook deze zijn zeker niet goedkoop.

Alternatieven

Maar zijn er dan geen alternatieven te vinden voor dure parfums? Die zijn er zeker. Allereerst is het natuurlijk mogelijk om een flesje parfum te kopen van een partij die niet te boek staat als een groot merk. De kans is groot dat je automatisch een minder hoge prijs hoeft te betalen voor zo’n flesje parfum. Een andere oplossing is het op zoek gaan naar adressen waar parfum van bepaalde merken wel goedkoop is. Op zoek naar goedkope parfum dus.

Goedkope parfum

Ik kan u nu al verzekeren dat uw zoektocht naar goedkope parfum geheid resultaten gaat opleveren. Want goedkope parfum is, vooral via het grote internet, tegenwoordig vindbaar. Partijen die zich voordoen als online drogisterijen of parfumeries, stunten vaak met de prijzen van parfums. En daar hoor je ons niet over klagen, want wie wil er nu geen goedkope parfum aanschaffen?