Werkend Fit

Hoe houd je het lichaam fit

   dec 15

Organisatie

WerkendFit is een professionele en onafhankelijke organisatie voor fysiotherapeutische zorg op de werkplek.

WerkendFit bestaat uit een jong en dynamisch team. Onze organisatie bestaat uit een team van (arbeids)fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en arbeids- en reïntegratiedeskundigen. Vanuit de regio Nijmegen is WerkendFit uitgegroeid tot een organisatie met een opererend netwerk in Midden- en Noord-Nederland.

We werken samen met vele disciplines binnen de (bedrijfs)gezondheidszorg, zoals bedrijfsartsen, oefentherapeuten, en psychologen. Onze cliëntenpopulatie bestaat uit patiënten uit de curatieve sector en werknemers met werkgerelateerde klachten uit de profit en non-profit sectoren.

WerkendFit ondersteunt huisartsen, bedrijfsartsen, bedrijfsverpleegkundigen en maatschappelijke werkers in de fysiotherapeutische zorg op locatie bij het optimaliseren van het functioneren van de werknemer.

Door onze jarenlange ervaring zijn we experts op het gebied van fysiotherapeutische zorg. We hebben verstand van onderzoeken, het opstellen van een gezondheidsprofiel, het bepalen van een behandelstrategie, behandelen en evalueren. We delen deze expertise graag met u.